Om oss

Välkommen till Mevento – din guide till en minnesvärd och smakfull upplevelse! Vi är passionerade om catering, fester och mat och är stolta över att vara din följeslagare när det kommer till att skapa de mest minnesvärda ögonblicken.

Mevento grundades med kärlek till mat och firande. Vi förstår att varje tillfälle är unikt och förtjänar en speciell touch. Vår hängivenhet till att tillgodose dina behov och förväntningar är vad som driver oss framåt varje dag.

Vår erfarna team av kockar och evenemangsplanerare har en gemensam målsättning – att göra din fest eller evenemang till något alldeles extra. Oavsett om du planerar en intim middag med nära vänner, ett stort företagsevenemang eller ett elegant bröllop, är vi här för att ta hand om alla detaljer.

Vi tror på att använda de finaste ingredienserna för att skapa smaker som överraskar och gläder dina smaklökar. Vår cateringmeny är skapad med omsorg och kreativitet för att erbjuda dig enastående rätter som kommer att vara höjdpunkten på ditt evenemang.

Men Mevento handlar inte bara om mat. Vi tror att atmosfären är lika viktig som smaken. Vårt team arbetar nära med dig för att skapa en stämning som passar din vision och stil. Vi kan hjälpa dig med allt från dekor till underhållning, så att du kan koppla av och njuta av varje ögonblick av din fest.

Välkommen att utforska vår webbplats och upptäcka allt vi har att erbjuda. Vi ser fram emot att få vara en del av dina minnesvärda ögonblick och hjälpa dig att skapa evenemang som kommer att bli pratet om i lång tid framöver.